Zoek en Boek
Wave-line

Jaarplaatsen

Naast het toeristische kampeergedeelte beschikt Camping de Meibeek over drie terreinen waar in totaal tachtig jaarplaatsen zijn ingericht.  Op de jaarplaatsencamping vindt u afwisselend stacaravans, chalets, houten huisjes en toercaravans die het hele jaar blijven staan.

Verblijven mag u in de periode van 1 april tot 31 oktober (continue) en daarna de weekenden en de officieel geregistreerde schoolvakanties voor onze regio.

Verblijf is altijd recreatief, permanente bewoning is niet toegestaan, u staat altijd in uw woongemeente ingeschreven op een legitiem huisadres.

De jaarplaatsen zijn de laatste jaren heringedeeld en bieden met hun grootte van 200 tot 250 vierkante meter veel ruimte en privacy. Veel aandacht is besteed aan de aanleg van het groen en ook deze camping is autovrij. Een houten of metalen schuurtje voor opslag is toegestaan. Natuurlijk kunt u ook een vaste voortent aan uw (sta)caravan zetten om het kampeergevoel te verhogen.

Op de jaarplaatsencamping wordt het principe ‘zoveel mensen, zoveel verschillen’ gehanteerd. Daarom ziet u op de Meibeek niet allemaal dezelfde stacaravans en bent u niet aan een leverancier gebonden als u een caravan wilt plaatsen.

Kiest u na zorgvuldig overwegen voor een jaarplaats op de Meibeek, dan gaan wij graag een relatie voor meerdere jaren met u aan. Zo kunt u genieten van deze bijzondere plek in de mooie Achterhoek.

 

Voor alle nieuwe gasten is het niet meer toegestaan om hond op een jaarplaats te hebben, het maximum is bereikt.

Tarieven

De prijs van een jaarplaats is gebaseerd op het aantal vierkante meters per plaats.

Vanaf 200 vierkante meter € 1780.--  Voor actuele prijzen en bijkomende kosten kunt u onze tarievenlijst opvragen.

Ook voor de beschikbaarheid kunt u ons mailen.