Activiteit

Eten in de Pruttelpot

Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in de gezellige kantine ‘De Pruttelpot’. Niet alleen kan hier een lekker vers gezet kopje koffie of cappuccino worden genuttigd, ook zijn er elke dag vers bereide maaltijden en salades verkrijgbaar. Natuurlijk mogen patat en snacks niet ontbreken op een camping. U kunt eten in de Pruttelpot, of de snacks afhalen en opeten bij uw tent of caravan.

En wat is kamperen zonder verse broodjes ’s morgens bij het ontbijt? Deze kunt u bestellen in de kantine of bij de receptie en worden vers voor u gebakken. Van de warme broodjes ’s morgens vroeg, een ijsje ’s middags tot een hapje en een drankje op het terras tijdens een mooie zomeravond, Jan en Dieneke Brosky staan voor u klaar.

Ook als het weer niet meewerkt kunt u terecht in de kantine, die beschikt over een leestafel en een kast vol gezelschapspelletjes.
Er is een groot scherm waar gezamenlijk belangrijke sportevenementen kunnen worden bekeken. In een klein winkelgedeelte zijn de eerste levensbehoeften te koop zoals koffie en suiker.