Activiteit

Dieren

De familie Brosky bestaat uit echte dierenliefhebbers en zij genieten dan ook volop van de dieren die op het bedrijf rondscharrelen. Het bijzondere gevoel dat het omgaan met en verzorgen van dieren kan geven, willen zij graag met u delen. De dierenschare op Camping de Meibeek bestaat uit verschillende konijnen en cavia’s en witte kippen van het zeer bijzondere, oude ras Australorp.

Mini-ezelin Valerie en haar vriendje, de geit Piertje, zijn elke dag in de Boomgaard te vinden, waar ze vers gras kunnen oppeuzelen. Iets verderop staan de meest bijzondere dieren van de camping: drie heuse rendieren. De familie Brosky heeft ook een camping in het Zweedse Lappland en wil u daar op deze manier graag een stukje van laten meebeleven. De rendieren zijn erg vriendelijk en handtam: ze vinden het heerlijk om aandacht te krijgen!

Voor de ponyliefhebbers zijn er Isabella en Misty, een Shetlander en een ietwat groetere pony die door de kinderen op de camping mogen worden verzorgd. Beurtelings kunnen de kinderen zich daarvoor opgeven, in overleg is ook een langere periode mogelijk.
Op Isabella kan worden gereden met een mooi westernzadel, Misty kan voor de kar lopen. Wie weet maak je wel een mooi ritje om de camping of door het bos.

Campinggasten die paard- of ponyrijles willen nemen, kunnen daarvoor terecht op de nabijgelegen Stal de Kooi. Ook kan uw eigen paard hier worden gestald tijdens uw vakantie.

Kun je je eigen konijn of cavia niet missen tijdens de vakantie, dan mag die bij ons logeren in het dierenhotel, waar je hem zelf dagelijks kan komen verzorgen.