Jaarplaatsen

Naast het toeristische kampeergedeelte beschikt Camping de Meibeek over drie terreinen waar in totaal tachtig jaarplaatsen zijn ingericht. Eén van die terreinen is het Eiland, dat helemaal omgeven is door waterloopjes. Op de jaarplaatsencamping vindt u afwisselend stacaravans, chalets, houten huisjes en toercaravans die het hele jaar blijven staan.

De jaarplaatsen zijn de laatste jaren heringedeeld en bieden met hun grootte van 200 tot 250 vierkante meter veel ruimte en privacy. Veel aandacht is besteed aan de aanleg van het groen en ook deze camping is autovrij. Een houten of metalen schuurtje voor opslag is toegestaan. Natuurlijk kunt u ook een vaste voortent aan uw (sta)caravan zetten om het kampeergevoel te verhogen.

Op de jaarplaatsencamping wordt het principe ‘zoveel mensen, zoveel verschillen’ gehanteerd. Daarom ziet u op de Meibeek niet allemaal dezelfde stacaravans en bent u niet aan een leverancier gebonden als u een caravan wilt plaatsen.

Kiest u na zorgvuldig overwegen voor een jaarplaats op Camping de Meibeek, dan gaat de familie Brosky graag een contract voor meerdere jaren met u aan. Zo kunt u nog meer genieten van deze bijzondere plek in de mooie Achterhoek.

Recron Nakomingsgarantie

Impressie

Informatie

Jaarplaats 2020Extra tarieven, per plaatsElektra vastrecht  
Gemeentelijke heffingen€ 1306 amp € 25
10 amp € 30
16 amp € 38
Huisdier€ 55per dag € 3
Milieuheffing€ 130
Slagboomsleutel borg€ 30
Tweede slagboomsleutel€ 35
Winterstalling
toercaravan
€ 85Bezoekers
Melden verplicht!
Overdrachtskosten
bij verkoop
€ 255
Aansluitkosten € 475
Gebruikname 2e gezin€ 190
Tarieven elektra
water
€ 0.56
€ 4.50