Welkom in het hart van de Achterhoek

Midden in de Achterhoek, tussen weilanden en boerderijen, houtsingels en kabbelende waterloopjes, ligt Camping de Meibeek.

Hier lijkt de drukte van de stad ver weg. De ruim opgezette kampeervelden met veel groen, het gezellige terras, het verfrissende zwembad dragen bij aan een prettig verblijf. De gemoedelijke sfeer en de gastvrijheid die zo typerend zijn voor de Achterhoek zult u in deze omgeving aantreffen.

Camping de Meibeek is van alle gemakken voorzien. Er zijn verschillende sanitairgebouwen en ook minder valide- en privé sanitair. Speciaal voor de kleintjes tot 6 jaar is een kinderafdeling ingericht.
Kinderen zullen zich opperbest vermaken in het buitenzwembad, de speeltuin met prachtige boomhut of bij de dierenweide.
Trekt u er liever op uit? Wandelend, per fiets of in de kano kunt u het gevarieerde coulisselandschap van de Achterhoek optimaal beleven. Geniet van de mooie natuur en de dieren die hierin leven; wie weet komt u oog in oog te staan met een koppeltje reeën!

De laatste uitbreiding betreft het aangrenzende weiland en boerderij die bij de camping zal worden betrokken. Inmiddels is hier een nieuwe toegangsweg aangelegd, voor aan en uitrijden kunt u nu Branderveenweg 4 op uw navigatie ingeven. Zo kunt u de zandwegen mijden.

Nieuwsgierig geworden naar dit mooie plekje in eigen land? Of het nu met uw eigen caravan is of u liever een mooie bungalow, trekkershut, A-huisje of safaritent huurt, u bent van harte welkom op Camping de Meibeek.

Aankomst voor kamperen is alle dagen vanaf 14.00 vertrek voor 12.00

Aankomst in de huuraccommodaties is vanaf 15.00 en vertrek voor 10.30.